Пари-Матч ру

понедельник, 17 апреля 2017 г.

Рахунок можна відкрити, використовуючи 10 видів валют, заробіток на ставках через Інтернет

Рахунок можна відкрити, використовуючи 10 видів валют, заробіток на ставках через Інтернет



Спосіб заробітку з парі-матч

Пропоную вам заробляти разом з париматч, у цієї букмекерської контори є реферальная програма і навіть дві, перша на букмекерських ставках, інша на залучення гравців в онлайн покер. Парі-Матч це міжнародна букмекерська компанія, яка працює на території Росії, України, Республіки Білорусь, Грузії, Молдови, а також веде свою діяльність через інтернет і по всьому світу. Вважається однією з найбільших букмекерських компаній в СНД поряд з БК Марафон і БК Фонбет. Парі-Матч приймає активну участь у розвитку та легалізації ринку азартних ігор в СНД, а фахівці компанії виступають на профільних заходах, а компанія бере участь у значимих заходах галузі.
В сезоні 2015/2016 компанія стала титульним спонсором Прем'єр-ліги Чемпіонату України з футболу. Турнір отримав назву «Ліга Парі-Матч»
Компанія Парі-Матч має ліцензії на роботу пунктів прийому ставок в Республіці Білорусь (ТОВ "статус-кво"), Російської Федерації (ТОВ "Бетринг"). В кінці 2014 року Парі-Матч отримала ліцензію на здійснення букмекерської діяльності в Казахстані. Онлайн діяльність букмекерська контора здійснює на підставі ліцензії, виданої Кюрасао (Curacao), яка є одним з найстаріших і найбільш політично стабільних постачальників послуг у сфері eGaming. У 2016 році компанія отримала ігрову ліцензію острова Олдерні. Парі-Матч є членом Першої Саморегулівної організації букмекерів Росії.
В рамках міжнародної грально-розважальної виставки Ukrainian Gaming Week 2015 відбулася урочиста церемонія нагородження кращих представників букмекерського бізнесу - Betting Awards 2015. Компанія Парі-Матч була нагороджена двома нагородами:
Краща партнерська програма
Краща аффілейт-програма

Комментариев нет:

Отправить комментарий